هنرستان هتلداری و گردشگری پژوهش

تخصصی ترین آموزشگاه هتلداری و گردشگری شمال کشور
مشخصات بلاگ
هنرستان هتلداری و گردشگری پژوهش

هنرستان هتلداری و گردشگری پژوهش

بایگانی

آشپزی عمومی بین المللی

( ایرانی و فرنگی )

                                                                             

جایگاه شغلی :

فعالیت به عنوان کمک آشپز یا  هر یک از دیگر مسئولیتها و وظایف موجود در آشپزخانه و علاقه مندان به آشپزی بهتر در منزل ؛ ایجاد موقعیتهای عالی در زمینه خود اشتغالی .

هدف دوره :

آشنایی درحد قبول فراگیران با اصول آشپزی و پخت انواع غذاهای ایرانی و فرنگی کسب آمادگی و مهارت لازم برای اشتغال در بخشهای گوناگون آشپزخانه کسب تجارب عملی و ارتقاء شغلی ادامه دوره های تکمیلی . کسب مهارت تا ایجاد ابتکارات عملی در آشپزی  و پخت غذاها...

 محتوای دوره :

آشنایی با وسایل و تجهیزات ؛ ابزار آشپزخانه و آشپزی ؛ آشنایی با انواع مواد ؛ روشهای نگهداری و انباشت آنها ؛ بهداشت موادغذایی و محیط ؛  آموزش عملی انواع برشها ؛ انواع پختها مثل آب  پز ؛ سوخاری ؛ سرخ کردنی ها و . . . حفظ کیفیت و خواص مواد غذایی در پخت ؛ انواع پیش غذاها و اشتها آورها ؛ انواع سوپها ؛ انواع غذاهای اصلی اعم از کوکوها ؛ کوتلت ها ؛ شامی ها ؛ استیک ها ؛ پاستاها ؛ خوراک ها ؛ انواع غذاهای گوشتی ؛ غذا های دریایی ؛ غذاهای ماکیان ؛ انواع خورشتها ؛ انواع کبابها ؛ انواع پلوها ؛ انواع سس ها ؛ انواع سالادها ؛ انواع محدود غذاهای رژیمی  و گیاهی ؛ دسر؛ تنظیم منو  و . . . . انواع مرینت کردن یا مزه دارکردن مواد قبل از پخت ؛ نحوه ی پخت مطلوب وحفظ کیفیت مواد غذایی تا زمان سر و غذا ؛ برنامه ریزی در آشپزخانه و استفاده بهینه ازمواد ؛ آشنایی با چاشنی ها  ادویه ها و گیاهان معطر ؛ طرز استفاده و ترکیبات . تقسیم کار پرسنل بخش آشپزخانه و مدیریت زمان وتعیین الویتهای کاریدر مجموع 160 نوع رسپی غذاهای ایرانی و فرنگی .

 

کارگاه آموزشی  یا کارورزی :کارگاه عملی آموزش

  تسهیلات :

متقاضیان و علاقه مندان می توانند یک جلسه به عنوان میهمان جهت آشنایی با نحوه آموزش و محیط در کلاس شرکت و در صورت جلب رضایت ایشان با آگاهی کامل ثبت نام نمایند.

الزامات یا پیش نیازها :

 علاقه به غذا و فرایند پخت همچنین علاقه  به مشاغل خدماتی و پذیرایی دارا بودن سلیقه لازم و زیباشناسی.

 توصیه ها :

دارا بودن سلامت جسمانی و نداشتن ناراحتی های پوستی مشکلات تنفسی بویایی یا چشایی . 

 طول مدت دوره : حدودا سه  و نیم ماه ( با انتخاب دوره فشرده دوشنبه و جمعه کمتر از دو ماه )

 نوع گواهی نامه صادره :

از طرف  سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی وگردشگری و گواهینامه بین المللی قابل ترجمه و تائید از موسسه .

 

 

ساعات برگزاری کلاس:

15:30 الی18:30 یک روز در هفته دوشنبه ها به مدت سه ماه و نیم

محل برگزاری کلاسها : در محل آموزشگاه هتلداری و گردشگری پژوهش

میزان شهریه دوره های عمومی استاندارد موسسه 000/500/9ریال.

توجه : هزینه کارورزی در هتل ؛ 3 % مالیات بر ارزش افزوده و هزینه آزمون تماماً به عهده فراگیران می باشد.

 نحوه پرداخت : 50 % پیش پرداخت 50 % طی یک فقره چک به تاریخ حداکثر یک  ماه  بعد از تاریخ شروع دوره .

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس 88490049 و ثبت نام به صورت غیر حضوری به بخش آموزشهای مجازی سایت مراجعه فرمائید