هنرستان هتلداری و گردشگری پژوهش

تخصصی ترین آموزشگاه هتلداری و گردشگری شمال کشور
مشخصات بلاگ
هنرستان هتلداری و گردشگری پژوهش

هنرستان هتلداری و گردشگری پژوهش

بایگانی

۸ مطلب در آذر ۱۳۹۳ ثبت شده است


گردشگری سلامت

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در دومین نشست تخصصی – منطقه‌ای شورای راهبری گردشگری سلامت از تدوین، تصویب و ابلاغ شیوه‌نامه صدور گواهینامه حرفه‌ای گردشگری سلامت ویژه دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری دارای مجوز بند «ب» خبر داد.

به گزارش ایسنا،‌ «مرتضی رحمانی موحد» در دومین نشست تخصصی – منطقه‌ای شورای راهبری گردشگری سلامت استان‌های غرب و جنوب غرب کشور گفت: با تشکیل شورای راهبری گردشگری سلامت متشکل از «سازمان نظام پزشکی»، «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و نیز «وزارت امور خارجه» در کنار سازمان میراث فرهنگی گردشگری، از سال گذشته تا کنون هماهنگی در امر سیاست‌گزاری، برنامه‌ریزی، نظارت و ارتقای وضعیت خدمات این حوزه ویژه استان‌های مرزی به صورت منطقه‌ای در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: نخستین نشست تخصصی منطقه‌ای استان‌های شمال غربی در تبریز و هم‌اکنون استان‌های غرب و جنوب غرب در اهواز به منظور ساماندهی خدمات گردشگری سلامت ایران با کشورهای آذربایجان و عراق در اولویت قرار گرفته است.

رحمانی موحد با بیان اینکه یکی از اهداف پایه‌ای شورای راهبری گردشگری سلامت، تدوین دستور العمل‌ها و آیین‌نامه‌های لازم به منظور ساماندهی امور اجرایی مورد نیاز به شمار می‌آید، گفت: بر این اساس تدوین شیوه‌نامه گواهینامه حرفه‌ای گردشگری سلامت ویژه دفاتر خدماتی مسافرتی دارای مجوز بند «ب» با هدف فراهم آوردن بستر مناسب به منظور ایجاد رقابت سالم میان دفاتر خدمات مسافرتی به منظور ارتقای کمّی و کیفی خدمات این حوزه، تعیین معیارها و شاخص‌های مورد نیاز جهت نظارت و نیز ایجاد انگیزه و ترغیب سرمایه‌گذاران و بهره‌برداران در ارائه خدمات و سرویس با کیفیت بالا در دستور کار قرار گرفته است.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری خاطرنشان کرد: این اقدام همچنین می‌تواند با ایجاد وحدت رویه و جلوگیری از رفتارهای سلیقه‌ای در زمینه توسعه خدمات گردشگری سلامت، یاری رساندن گردشگران سلامت به منظور انتخاب دفاتر دارای مجوز رسمی و استانداردهای مصوب و نیز ایجاد هماهنگی میان دفاتر و دپارتمان پذیرش بیماران بین‌الملل بیمارستان‌ها و مراکز درمانی را در کنار جلوگیری از فعالیت غیرقانونی فعالان فاقد صلاحیت در صنعت گردشگری سلامت به دنبال دارد.

وی در تشریح صدور گواهینامه حرفه‌ای گردشگری سلامت اظهار کرد: دفاتر دارنده این گواهینامه مجاز هستند نسبت به ارائه هرگونه خدمات گردشگری سلامت اعم از اخذ روادید، برنامه‌ریزی سفر، برگزاری تور و هماهنگی با مراکز و عوامل درمانی برای گردشگرانی که با هدف دریافت خدمات سلامت و درمانی سفر می‌کنند اقدام نمایند.

رحمانی موحد افزود: صرفا دفاتری که گواهینامه حرفه‌ای موضوع این شیوه‌نامه را اخذ کرده‌اند جهت ارائه خدمات سفر به مراکز درمانی و سلامت معرفی خواهند شد و می‌توانند برای جذب گردشگران این حوزه اقدام به اطلاع‌رسانی، بازاریابی و تبلیغات در داخل و خارج از کشور کنند.

وی با تاکید بر اینکه نیاز به حضور و فعالیت پزشک مسئول فنی سلامت در دفتر دارای گواهینامه مذکور الزامی خواهد بود، ادامه داد: بررسی وضعیت مراحل اخذ پذیرش جهت بیماران از مراکز درمانی مجاز یا دارای دپارتمان پذیرش بیماران بین‌الملل، نظارت بر تهیه، تنظیم و نگهداری پرونده کلیه گردشگران سلامت مراجعه‌کننده و سرویس گیرنده از مراکز درمانی و سلامت در کنار همکاری با دستگاه‌های متولی سلامت و پاسخگویی به شکایات بخشی از وظایف تعریف شده پزشک مسئول فنی سلامت دفتر دارای گواهینامه حرفه‌ای گردشگری سلامت ویژه دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری دارای مجوز بند «ب» به شمار می‌آید.

در بخش‌های تکمیلی دومین نشست تخصصی – منطقه‌ای شورای راهبری گردشگری سلامت ضمن دریافت فعالان حوزه گردشگری سلامت در خصوص چالش‌ها و وضعیت موجود بخش خصوصی و دولتی فعال در این عرصه به بیان راهکارهای اجرایی لازم پرداخت و موضوعات متعددی همچون ساماندهی صدور ویزا، چگونگی حذف سودجویان، ساماندهی پذیرش، بازارایی، افزایش رضایتمندی، چگونگی تامین زیرساخت‌های لازم و نیز راهکارهای اجرایی پذیرش بیماران حوزه گردشگری سلامت از کشور عراق را مورد تحلیل مدیریتی قرار داد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ آذر ۹۳ ، ۲۲:۰۲
زهرا پژوهش


چین

صنعت گردشگری چین تعداد سفرهای داخلی و بین‌المللی این کشور را تا سال 2020 حدود شش میلیارد تخمین زد.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، رییس اداره کل گردشگری ملی چین در سمیناری تخصصی اعلام کرد، تا سال 2020 تعداد سفرهای داخلی و خارجی گردشگران این کشور به شش میلیارد می‌رسد.

طبق گزارش ارائه شده، مناطق مرکزی و غربی چین بیشتر مورد توجه گردشگران هستند. در این سمینار همچنین به برنامه‌هایی برای ارتقای سطح روستاهای محروم از طریق جذب گردشگر پرداخته شد.

براساس آمار به دست آمده، 128 هزار روستای محروم و 92 میلیون فقیر در کشور چین وجود دارند. به گفته مسئولان این کشور، تعداد نینازمندان کاهش چشمگیری داشته، اما هنوز هم 832 منطقه محروم در چین وجود دارد. این گزارش‌ها با کار 116 هزار و 600 تیم آمارگیری به دست آمده است.

به گزارش شین‌هوا، در این سمینار همچنین به نجات هشت میلیون چینی از چنگ فقر با توسعه برنامه‌های گردشگری طی سال‌های اخیر اشاره شد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ آذر ۹۳ ، ۲۱:۵۹
زهرا پژوهش
يكشنبه, ۱۶ آذر ۱۳۹۳، ۰۹:۵۸ ب.ظ

چرا گردشگران خارجی ایران پیر شده‌اند؟



میانگین سن گردشگران خارجی که با تور به ایران می‌آیند و از جاذبه های فرهنگی دیدن می‌کنند، بالای 50 سال است. در این میان فعالان گردشگری معتقدند آمار زنان گردشگر نیز نسبت به مردان بیشتر شده است.

به گزارش مهر، تنها بررسی بازدیدکنندگان موزه های ایران و سایت های میراث جهانی کافی است تا شاهد حضور گردشگران خارجی کشورهای مختلف از عراق و پاکستان گرفته تا اروپا و آمریکا باشی. گردشگرانی که با تغییر سیاست های خارجی ایران نگاه جدیدی به این کشور دارند و ایران هراسی آنها که در نتیجه تبلیغات منفی رسانه‌های خارجی برای آنها ایجاد شده بود، این روزها جای خود را به دیدن جاذبه‌های کشوری که در جریان مذاکرات 1+5 تیتر محافل خبری دنیاست، داده است.

این گردشگران دیگر مانند چند سال پیش فقط از کشورهای همسایه و نهایتا از کشورهای خاورمیانه مهمان ایران نیستند. گردشگران اروپایی و آمریکایی نیز علاقه‌مند شده‌اند که سفر به ایران را تجربه کنند.

آنها از زمین و آسمان به ایران می آیند برخی با گرانترین قطار لوکس 5 ستاره و برخی دیگر با بزرگترین کشتی تفریحی. اما یک بررسی اجمالی یا حتی مشاهدات عینی در میان آنها نشان می‌دهد که گردشگران خارجی وارد شده به ایران را قشر سالمند و میانسال تشکیل می‌دهد. به خصوص گردشگرانی که با قطار لوکس دانوب به ایران آمدند و تا چند روز تصاویر آنها سرتیتر رسانه‌های مهم بین‌المللی بود نشان می‌داد که معمولا این گردشگران ثروتمند جزو اقشار جوان نبودند.

این را حتی محمدرضا پوینده مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی گردشگری که درباره آمار گردشگران خارجی با پلیس مهاجرت درارتباط است نیز در گفتگو با مهر تایید کرد ولی گفت که تنها اطلاعاتی که ما از گردشگران خارجی داریم محدود به اطلاعات پاسپورت گردشگران است ولی اداره کل مهاجرت باید اطلاعات کاملی در این باره داشته باشد.

این مدیرکل تاکنون اطلاعاتی درباره سن و سال گردشگران و یا جنسیت آنها را از پلیس مهاجرت نخواسته تا بتواند آمار دقیقی از گردشگران ورودی به ایران بدهد اما گفت که بررسی و مشاهده شخصی از تورهای گردشگران خارجی نشان می‌دهد که معمولا گردشگران ایران در رده سنی بالایی هستند.

هر چند که نداشتن آمار معضل چندین ساله سازمان میراث فرهنگی است اما دریافت آمار از اینکه گردشگران چطور، با چه هدف و در چه رده سنی به ایران می‌آیند نیز به نظر نمی رسد چندان غیرممکن باشد مگر آنکه معاونت گردشگری هیچ وقت نخواسته باشد به این آمار دسترسی پیدا کند؛ از سوی دیگر پلیس مهاجرت نیز شاید تاکنون نیازی به دادن این آمار احساس نکرده است. اما آنچه که فعالان گردشگری در جریان راهنمایی توریست‌های خارجی به ایران می بینند این است که بیشتر بازدیدکنندگان خارجی به خصوص افرادی که با تورهای گردشگری برای دیدن جاذبه‌های فرهنگی و گردشگری به ایران می آیند سالخورده هستند.

نیما اکبری راد، راهنمای بسیاری از تورهای گردشگران خارجی در تهران است؛ او به خبرنگار مهر گفت: تورهای گردشگری ماجراجویانه نیز وجود دارد که گردشگران جوان خواهان شرکت در آنها هستند. همانطور که اکنون نیز در کشور تورهای دوچرخه سواری، سافاری و غارنوردی فعال است اما تعداد این تورها نسبت به تورهای فرهنگی تاریخی ایران بسیار کمتر است شاید چون زیرساخت‌ها و امکانات لازم برای اجرای تورهای ماجراجویانه و سخت در ایران نسبت به کشورهای دیگر وجود ندارد.

در این باره، ابراهیم پورفرج رئیس جامعه تورگردانان ایران که معمولا در جریان بیشترین تورهای ورودی خارجی به ایران است در گفتگو با خبرنگار مهر  میانگین سنی گردشگران ایران را 50 سال دانست و گفت: ایران هم گردشگر 20 ساله دارد و هم گردشگر 90 ساله ولی میانگین سن آنها حدود 50 است این افراد بیشتر گردشگران فرهنگی هستند ولی در میان آنها گردشگرانی که برای مسابقات سافاری، رالی و ... به ایران می‌آیند نیز از قشر جوان هستند. چون شرکت در این تورها به آمادگی جسمانی زیادی نیاز دارد. برخی از افراد در قالب تورهای خاص به ایران می‌آیند مانند تور بررسی قنات‌های ایران یا کویرها.

این تورگردان تعداد زنان گردشگر را بیشتر از مردان اعلام کرد و گفت که نسبت حضور گردشگران زن به مرد در ایران 60 به 40 است.

تبلیغ درباره جاذبه‌های ایران تنها محدود به ظرفیت فرهنگی و جاذبه‌های تاریخی آن شده است جاذبه ای که مطلوب گردشگران حارجی پا به سن گذاشته و با تحصیلات آکادمیک است درحالی که این قشر از گردشگران به طور حتم نمی‌توانند مانند یک گردشگر جوان به تبلیغ آنچه که در ایران دیده بپردازند.

محمود نجات ثابت از کارشناسان گردشگری معتقد است که وقتی این گردشگران به ایران وارد می‌شوند نگاهشان به ایران عوض می‌شود اما به دلیل سن بالا خیلی پتانسیل ندارند که جوی ایجاد کنند که این «ایران هراسی» دروغ محض است البته می گویند اما جو «ایران هراسی» تحت تاثیر رسانه‌های خارجی و تبلیغات آنها واقعاً شدید است.

نجات ثابت ادامه داد: مشکلی که ما داریم این است که نمی توانیم ایران را تبلیغ کنیم از سوی دیگر گردشگر میان سال کمتر از گردشگر جوان می تواند برای ایران تبلیغ کند.

اما همین قشر گردشگران میان سال جزو ثروتمندترین گردشگران هستند به خصوص اگر مبدا آنها کشورهای اروپایی و آمریکایی باشد اما برای این قشر از گردشگران میان سال هم ایران فعلا تدبیری جز بازدید آنها از شهرهای مهم گردشگری برنامه دیگری ندارد این درحالی است که کشورهای دیگر جاذبه های مختلفی با امکانات متفاوت تعریف می کنند تا گردشگران بتوانند بهتر خرج کنند به همین علت است که جایی مانند آمریکا از نظر میزان ورود گردشگر در رتبه دوم قرار می گیرد اما از نظر درآمد در رتبه اول می ایستد.

البته نداشتن زیرساخت برای استفاده گردشگران خارجی از کارت های الکترونیکی نیز یکی دیگر از مشکلات آنها برای هزینه کردن پول در طول سفرشان به ایران است. موضوعی که بارها و بارها جامعه تورگردانان ایران در محافل دولتی اعلام کردند ولی نتیجه ای نگرفتند.

با این حال به نظر می رسد که هرچند برای داشتن رده گردشگران جوان در ایران برنامه ای وجود ندارد بلکه برای گردشگران میان سال نیز برنامه خاصی دیده نشده مگر اجرای تورهای گردشگری به مقاصد تکراری مانند سفر به استانهای فارس، یزد، اصفهان، کرمان، مشهد، تهران و زنجان. به همین علت کمتر توانسته ایم توجهی به سیل عظیم گردشگران جوانی کنیم که می توانند از جاذبه های طبیعی و اکوتوریسم ایران نیز استفاده کنند و بهتر به تبلیغ آن به خصوص در فضاهای مجازی بیشتر از سالخوردگان بدان توجه دارند، بپردازند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ آذر ۹۳ ، ۲۱:۵۸
زهرا پژوهش
شنبه, ۱ آذر ۱۳۹۳، ۱۱:۵۴ ب.ظ

جاذبه های گردشگری گیلان



قلعه رودخان بزرگ ترین دژ آجری کشور در ۲۰ کیلومتری جنوب شرقی فومن از دهستان گوراب‌‏پس در بخش مرکزی شهرستان فومن در قسمتی از ارتفاعات پوشیده از درخت های سرسبز قرار دارد که مدت‌ها مرکز فرمانروایان گیلان بوده است.این قلعه در 12 کیلومتری روستای تاریخی و زیبای ماسوله قرا دارد و به همین خاطر اکثر ارائه دهندگان پکیج سفر بازدید از این قلعه تاریخی را با دیدار از ماسوله در یک بسته قرار میدهند.

مساحت قلعه در حدود 50 هزار متر مربع و در ارتفاع ۶۵۵ تا ۷۱۵ متری از سطح دریا در خط الراس یکی از ارتفاعات منطقه و در بلندترین نقطه کوه واقع شده است. این قلعه 65 برج و بارو و دیواری به طول 1500 متر دارد. رطوبت بیش از حد هوا باعث رویش گیاه در لابه‌لای دیوارهای قلعه و پوسیدگی آنها شده، اما با این حال در مقایسه با قلعه‌های دیگر، رودخان سالم مانده است. در نزدیکی قلعه رودخان رودخانه‌‏ای به همین نام که از ارتفاعات سرچشمه گرفته و آب آن از جنوب به شمال در جریان است، قرار دارد.

علاقه‌‏مندان به دیدن قلعه بعد از عبور از شهر فومن، پس از گذشتن از روستاهای گشت، کر و محله، گشت رودخان، سیاه‌‏کش، گوراب‌‏پس، ملسکام و سعیدآباد به روستای قلعه رودخان رسیده و پس از گذشتن از حیدرآلات و طی سه کیلومتر جاده خاکی وارد اراضی پارک جنگلی قلعه رودخان شده و باید مسیر زیبای یک و نیم کیلومتری را که همراه با رودخانه‌ای کوچک می‌باشد تا محل قلعه  از راه پله احداث شده صعود نمایند.
برخی بنیاد قلعه را به دوره ساسانیان یعنی قبل از اسلام نسبت داده‌اند. قلعه در زمان حکومت سلجوقیان تجدید بنا شده است و از پایگاه‌های مبارزاتی اسماعیلیان بوده است.






۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ آذر ۹۳ ، ۲۳:۵۴
زهرا پژوهش
شنبه, ۱ آذر ۱۳۹۳، ۱۱:۳۹ ب.ظ

هجوم ساخت و سازها به میراث جهانی تهران

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ آذر ۹۳ ، ۲۳:۳۹
زهرا پژوهش
شنبه, ۱ آذر ۱۳۹۳، ۱۱:۳۶ ب.ظ

معتبرترین پاسپورتهای جهان کدام هستند؟


 

 ما احتمالا بارها از خود پرسیده ایم معتبرترین پاسپورتهای جهان کدام هستند؟ یک سایت ایرلندی بعد از انجام تحقیقاتی 10 عدد از پاسپورتهای جهان را به عنوان معتبرترین پاسپورتها دسته بندی کرده است.

این پاسپورتها بر اساس آزادی مسافرت دارندگان این گذرنامه ها طبقه بندی شده اند، و از شماره 10 تا 1 به شرح زیر هستند.

دهمین پاسپورت قوی دنیا از آن کشور لیختن اشتاین است که دارندگان آن می توانند به 159 کشور سفر کنند.

 نهمین پاسپورت قوی دنیا از آن کشورهای مالزی و مالت است که دارندگان آن می توانند به 163 کشور سفر کنند.

هشمین پاسپورت قوی دنیا از آن کشور ایسلند است که دارندگان آن می توانند به 165 کشور جهان سفر کنند.

هفتمین پاسپورت قوی دنیا از آن کشور کره جنوبی است که دارندگان آن می توانند به 166 کشور جهان سفر کنند.

 ششمین پاسپورت قوی دنیا از آن کشورهای استرالیا، سنگاپور، و یونان است که دارندگان آن می توانند به 167 کشور جهان سفر کنند.

 پنجمین پاسپورت قوی دنیا از آن کشورهای سویس، اتریش و زلاند نوست که دارندگان آن می توانند به 168 کشور جهان سفر کنند.

 چهارمین پاسپورت قوی دنیا از آن کشورهای ایرلند، کانادا، فرانسه، ژاپن، نروژ، پرتغال و اسپانیاست که دارندگان آن می توانند به 170 کشور جهان سفر کنند.

 سومین پاسپورت قوی دنیا از آن کشورهای ایتالیا، بلژیک، و هلند است که دارندگان آن می توانند به 171 کشور جهان سفر کنند.

 دومین پاسپورت قوی دنیا از آن کشورهای آمریکا، آلمان، دانمارک و لوکزامبورگ است که دارندگان آن می توانند به 172 کشور جهان سفر کنند.

 اولین پاسپورت قوی دنیا از آن کشورهای بریتانیا، سوئد و فنلاند است که دارندگان آن می توانند به 173 کشور جهان سفر کنند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ آذر ۹۳ ، ۲۳:۳۶
زهرا پژوهش
شنبه, ۱ آذر ۱۳۹۳، ۱۱:۲۹ ب.ظ

یک روستای زیبا در ایران +تصاویر


تصاویر زیر مربوط به دهستان زنوزق در استان آذربایجان شرقی است؛

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ آذر ۹۳ ، ۲۳:۲۹
زهرا پژوهش
شنبه, ۱ آذر ۱۳۹۳، ۱۱:۲۸ ب.ظ

محبوب‌ترین جاذبه‌ گردشگری دنیا +عکس

روزنامه «دیلی میل» در گزارشی با موضوع "محبوب‌ترین جاذبه‌های گردشگری جهان"، بازار بزرگ استانبول را با آمار بیش از 91 میلیون گردشگر در سال در رتبه نخست قرار داده است.

فهرست «دیلی میل» از 50 جاذبه پربازدید گردشگری دنیا در حالی منتشر شد که انگلیس حتی یک نماینده نیز در میان برترین‌ها ندارد. 
 
در این فهرست بازار بزرگ استانبول در سال 2013 رکورد 91 میلیون و 250 هزار بازدیدکننده را ثبت کرد و مقام اول را به خود اختصاص داد. این بازار که قدمت آن به قرن پانزدهم برمی‌گردد، برای سرامیک‌های دست‌ساز، فانوس‌ها، فرش‌ها و جواهرآلات سبک بیزانسی‌اش شهرت دارد. 
 
در فهرست «دیلی میل» که براساس آمارهای گردشگری کشورهای مختلف تنظیم‌شده، 15 پارک موضوعی به چشم می‌خورد. جالب اینکه 9 جاذبه‌ی این فهرست به پارک‌ها، استودیوها و شهرهای بازی‌ است که کمپانی «دیزنی» راه‌اندازی کرده اختصاص یافته است.

 
نکته جالب‌توجه دیگر در این فهرست جلو افتادن پارک‌های موضوعی «اورلند» و «لوته ورلد» کره‌جنوبی از برج ایفل، اهرام ثلاثه و استون هنج‌ها است. 
 
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، میدان «زوکالو»ی مکزیکوسیتی که محل برگزاری مراسم آیینی ازتک‌ها بوده است، با 85 میلیون بازدیدکننده رتبه دوم را در این فهرست دارد. مقام سوم هم به میدان «تایمز» نیویورک رسید که به طور میانگین سالانه 50 میلیون گردشگر از آن دیدن می‌کنند. 
 
«زوکالو» هرساله میزبان رژه‌های نظامی، رویدادهای فرهنگی، سیاسی، کنسرت‌ها و نمایشگاه‌هاست. اما آنچه گردشگران را به میدان «تایمز» نیویورک جذب می‌کند، برنامه‌های تفریحی، مغازه‌های متعدد و نمایش‌های تئاتر «برادوی» است. 

پارک مرکزی نیویورک و ایستگاه ایالتی واشنگتن هم با 40 میلیون بازدیدکننده در سال رتبه چهارم فهرست جاذبه پرطرفدار جهان را دارند. رتبه ششم متعلق به نوار لاس‌وگاس (30 میلیون و 500 هزار نفر) که پس از آن معبد «میجی جینگو» و «سنسوجی» که هر دو در شهر توکیوی ژاپن هستند، قرار گرفته‌اند. 
 
آبشار معروف نیاگارا که در نیویورک واقع است، با 22 میلیون گردشگر رتبه نهم را به نام خود ثبت کرد. دهمین جاذبه محبوب جهان با سالانه 21 میلیون و 600 هزار بازدیدکننده، ترمینال مرکزی شهر نیویورک است. 
 
"شهر ممنوعه" چین با بیش از 15 میلیون گردشگر سالانه رتبه شانزدهم و دیوار چین با 10 میلیون و 720 هزار بازدیدکننده مقام بیست‌وششم را دارد. 
 
این آمارها از آژانس‌های دولتی و مراکز مدیریت گردشگری کشورهای مختلف جمع‌آوری شده است. در این فهرست مراکز خرید، سواحل و مکان‌های مذهبی گنجانده نشده‌اند. 
 
این گزارش در حالی منتشر شده که سازمان جهانی گردشگری چندی پیش از رشد 5 درصدی تعداد گردشگران جهان طی سال 2013 خبر داد. بیشترین رشد در این میان از آن قاره‌های آسیا، آفریقا و اروپا بوده است. محبوب‌ترین مکان‌های گردشگری هم مناطق جنوب‌شرقی آسیا، اروپای مرکزی و شرقی و شمال آفریقا بوده‌اند. 
 
اروپا همچنان پربازدیدترین قاره جهان شمرده می‌شود که در سال گذشته میزبانی بیش از 563 میلیون مسافر را بر عهده داشته است. این رقم برابر 52 درصد تعداد کل گردشگران بازار جهانی است. 


دیوار چین



شهر ممنوعه



بازار بزرگ استانبول


آبشار نیاگارا


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ آذر ۹۳ ، ۲۳:۲۸
زهرا پژوهش